Gondolt már arra, hogy mennyi felesleges kiadást jelent, ha túl sokat kell fizetni a fűtésért? Vessen véget ennek a Orca hőszivattyúval! Fűtési költségei akár 75% -kal csökkenthetők!

ikone-OKROGLE-temne-77px_SLO.png  Az EU-ban gyártják (Szlovénia), minőségi európai és japán alkatrészekből.

  Megfelel a legszigorúbb EU-s minőségi előírásoknak.

  Az ORCA termékek energiahatékonysága a legmagasabb a piacon.Tény:


Az Orca hőszivattyúi jelentősen alacsonyabb fűtési költségeket kínálnak az alternatívákhoz képest.


Hogyan lehetséges ez?


A levegő - amely ingyenes - a levegő-víz hőszivattyúval történő fűtés fő energiaforrása. A kompresszor működéséhez csak nagyon kis mennyiségű áram szükséges.


Miért javasoljuk a levegő-víz rendszert?


A levegő-víz hőszivattyú nemcsak elegáns, egyszerű megoldás, hanem a legolcsóbb termék is. A levegő körülöttünk van, és ez a fajta hőszivattyú szinte bármilyen épületben felszerelhető jelentős költségek vagy kellemetlenségek nélkül.


A legjobb arány a befektetés és a megtakarítás között.


A fűtéshez használt Orca hőszivattyúk nagyon magas COP-értéket érnek el, és összehasonlíthatók lényegesen drágább rendszerekkel, amelyek talajvizet vagy éppen földet használnak fűtőforrásként.


A leghatékonyabb megoldás a leghidegebb időben.


Az Orca hőszivattyúk lehetővé teszik a gazdaságos fűtést, mivel -28 °C-os hőmérsékleten sem igényelnek elektromos fűtőkészüléket, és -15 °C-ig sem veszítenek hőteljesítményt. A piacon a leghatékonyabb megoldást jelentik.


Vizes rendszerű fűtő- vagy hűtőrendszerhez.


A legtöbb vizes rendszerű fűtési vagy hűtési rendszerhez, amelyet otthonában használ vagy megvalósítani készül, csatlakoztatható Orca hőszivattyú.


Egyszerű távszabályozás, akár az irodából vagy a pihenés alatt is


Korán érkezik haza a munkából? Biztosan nem szeretné, ha hideg lakás fogadná otthon. A Cloud (felhő) alapú fejlett szabályozás lehetővé teszi, hogy számítógép, okostelefon vagy táblagép segítségével megváltoztassa Orca hőszivattyújának beállításait. Az egyszerű, intuitív felhasználói felület használata egyszerű, s nagyon kevés időt igényel. A folyamat további egyszerűsítése érdekében egyes hőszivattyúk beépített érintőképernyővel rendelkeznek, azonos felhasználói felülettel. Ez azt jelenti, hogy csak egy felhasználói felület kezelését szükséges elsajátítania.