Kedves Partnereink!
A közelgő év vége felé ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy cégünk (központi irodánk és bemutatótermünk) 2021. év végi nyitvatartási rendje az alábbiak szerint alakul:
Bodza utcai központunk és bemutatótermünk: 2021. december 23-tól 2022. január 12-ig zárva.
Első nyitvatartási napunk az új évben várhatóan 2022. január 13.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Márkák

 • Argo

  Argo

  Argoclima története 1929-ben kezdődött. Eleinte radiátorok és fűtőberendezések, majd kazánok és 1965-től klímaberendezés, ablakklíma is készült a gyártósorokon. A vállalat székhelye Milánó mellett Gallarate-ban található. Az Argoklíma termékei kiváló minőségükről, és felhasználóbarát esztétikus megjelenésükről híresek Európa és a világ számos pontján. A vállalat saját névvel ellátott termékek mellett nagynevű cégeknek is gyárt klímaberendezéseket. A cég folyamatos szakmai képzést és támogatást nyújt minden ügyfelének. Az ágazatban az Argo márka már egyet jelent az olasz termelés, a minőség és a megbízhatóság fogalmával. Az Argoclima termékei rendkívül széles körűek, hiszen a klímaberendezések gyártása mellett a fűtés, ventilláció, folyadékhűtők és fan-coilok gyártásával is foglalkozik, kielégítve a lakossági kereskedelmi és ipari igényeket is.

 • Aspen

  Aspen

  Az Aspen Pumps kondenzvíz szivattyúkat és klímatelepítési kiegészítőket gyártó vállalatot 1992-ben alapította 3 mérnök, akik klímaberendezések és hűtőberendezések telepítésével foglalkoztak. Munkájuk során gyakran találkoztak olyan termékekkel, amelyek nem feleltek meg az elvárásoknak. Emiatt megalkották a saját elvárásaiknak megfelelő kondenzvíz szivattyúkat.  Az Aspen kondenzvíz szivattyúk mostanra a világ legismertebb és legjobb minőségű termékeivé váltak. Az Aspen mindig a minőségre, megbízhatóságra és a hosszú élettartamra tervezte termékeit. Manapság a világ számos pontján, több mint 100 országban forgalmazzák az Aspen kondenzvíz szivattyúkat Európában, Ázsiában, Afrikában és Amerikában.

  Az Aspen minden feladatra kifejlesztette a legmegfelelőbb kondenzvíz szivattyút: a legkisebb dugattyús szivattyútól a több, mint 1800l/h kapacitású szivattyúig. A termékek alkalmasak normál kondenzvíz szállítására, de van megoldásuk forróvíz szivattyúzásra is.
  Termékválasztékában megtalálható a kis méretű dugattyús szivattyú - amely akár a beltéri egység mögé, vagy a kábelcsatornába is elhelyezhető- a perisztaltikus szivattyú - amely kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt minden emelőmagasság mellett - tarályos szivattyúk - amelyek 0,5l -től akár 12l tartálymérettel rendelkeznek.

  Felhasználási területük nagyon széles: a klímatechnikától kezdve a fűtési rendszerek kondenzvíz szállításán keresztül az élelmiszeripari felhasználásig szinte mindenre alkalmasak.

 • Daikin

  Daikin

  A  Daikin klímarendszerek és klímaberendezések, valamint hőszivattyú és hűtési megoldások vezető globális gyártója. A vállalat csúcstechnológiát képviselő beltéri légkondicionáló berendezéseket és hűtő-fűtő rendszereket kínál kereskedelmi létesítményekben, lakóépületekben és ipari üzemekben való alkalmazásra. A kimagasló energiahatékonysággal rendelkező, széles körben használható, csúcsminőségű rendszerek előállítójaként az 1924-ben, Osakában alapított Daikin mára a világ első számú légkondicionáló gyártójává emelkedett. Világszinten a Daikin a termékfejlesztés terén mutatott úttörő felfogásáról, valamint az integrált megoldások minőségéről és sokoldalúságáról ismert. A fűtés- és hűtéstechnika tervezése, illetve gyártása terén felhalmozott, több mint 50 éves tapasztalatának köszönhetően a Daikin mára a hőszivattyús technológia piacvezetője.

 • Ebrille

  Ebrille

  A cég története a XX. század elején kezdődött. Az Ebrille a szigetelt csöveket 1978 óta gyártja.
  A 190-es évektől a cég folyamatosan fejlődött, és ért el sikereket mind az olasz, mind a nemzetközi piacokon. A kiváló minőségű termékei miatt az Ebrille név nagy ismertséget szerzett az európai országokban. SQS ISO 9002 termelésirányítási rendszerének köszönhetően termékei minősége a legigényesebb vásárlói körökben is megállják helyüket. Az Ebrille a környezetvédelemre is összpontosít, hisz termékei újrahasznosítható polietilénből készülnek. Az  ISO 9001:2000 és 14001:2004 minősítések megszerzése garancia arra, hogy az Ebrille termékek állandó és kiváló minőséget képviselnek. Napjainkban a vállalat profilja a bevonatos rézcsövek mellett a vegyipar, a habosított polimer gyártás, és aműanyagok újrafeldolgozására szélesedett.

 • Hokkaido

  Hokkaido

  A HOKKAIDO márkanevet az olasz Termal-csoport keltette életre, amely jelen van, és vezető szerepet tölt be a klímaberendezések forgalmazásában Olaszországban és 30 európai és nem európai országában már több mint 30 éve. A HOKKAIDO márkanév több, mint 15 éve van a jelen piacon. A klímaberendezések gyártásában felhalmozott tapasztalat garantálja, hogy a HOKKAIDO márkanév alatt egy kiemelkedő minőségű termék van jelen.

  A HOKKAIDO márkanév kitűnik minőségében és innovatív képességében a többi gyártó termékei közül. Termékpalettája rendkívül széles: a lakossági splitektől kezdve a kereskedelmi – ipari igényekig minden területre tud megoldással szolgálni. Új termékeivel a lakossági – kereskedelmi méretű levegő-víz hőszivattyúi, valamint légkezelős alkalmazásai  teljessé teszi a termékpalettáját.

 • Javac
 • Orca

  Orca

  A szlovák Orca Energija fűtéshez és szaniter vízhez gyárt hőszivattyúkat. Céljuk a fűtési költségek csökkentése és az életminőség javítása.
  Kiváló minőségű és esztétikai szempontból tökéletes termékeiket Szlovéniában gyártják.
  Szlovéniában jól szervezett telepítői hálózatuk és szolgáltatói csoportuk van. Magyarországon a Klíma-Express az Orca képviselete.
  Ügyfeleiknek a teljes csomagot, azaz kulcsrakész megoldásokat kínálnak.

 • Perkeo

  Perkeo

  A Perkeo 1919-es alapítása óta a kimagasló minőségű termékek gyártása mellett a vevők kiszolgálásának minőségét és a folyamatos innovációt is rendkívül fontosnak tartotta. Ez tette nevét világszerte híressé. A Perkeo cég megalakulától kezdve kehegesztési, forrasztási és vágóeszközök gyártásával foglakozik. 
  Célkitűzésévé tette, hogy termékei egyszerűek, könnyen kezelhetőek legyenek. A munka megkönnyítése érdekében folyamatosan fejlesztette termékeit, olyan kompakt méretű termékeket fejlesztett, amelyeket könnyű szállítani, könnyűek, és kis helyigénye van.
  A forrasztó, hegesztő szerszámok mellett ma már az ezekhez tartozó szinte összes kiegészítő megtalálható termékpalettájukon. A Perkeo vállalat közel 100 éves fennállása alatt számos technikai újítással, ésszerű megoldással tette nevét az ipar számára a világ minden kontinensén ismertté.

 • Rittal

  Rittal

  Az 1961-es alapítás óta a Rittal folyamatosan világszinten vezető gyártóvá fejlődött a kapcsolószekrények, áramelosztás, rendszerklimatizálás, IT megoldások, valamint a szoftver és szerviz területén. Manapság a "Rittal – A rendszer" tökéletesen összehangolt rendszerplatformot kínál. A technológiai hűtésben a Rittal egyértelműen a legjobbak közé tartozik. A Rittal klímaberendezéseinek választékában minden feladathoz megtalálható a megfelelő megoldás. A Rittal a különösen hatékony, ugyanakkor energiatakarékos és környezetkímélő, az adott követelményre hangolt klimatizálási megoldások világszerte vezető gyártója. A Rittalnál 10 000 munkatárs végzi a "Rittal – A rendszer" gyártását és fejlesztését az Ön eredményessége érdekében.

 • Sistem-Air

  Sistem-Air

  A SISTEM-AIR 1993. évi megjelenése óta az európai központi porszívó gyártás és kereskedelem kiemelkedő képviselője lett mind a lakossági, mind az ipari szektor területén. A SISTEM-AIR széles termék választékát a kiváló minőség, a folyamatos technológiai fejlesztés és az egyedi olasz design jellemzi. Ezeknek köszönhetően lett a SISTEM-AIR Európa első számú, míg világviszonylatban a piac ötödik legnagyobb cége. A SISTEM-AIR célja, hogy elterjessze a központi porszívózás "kultúráját", emellett megbízható, műszakilag magas színvonalú termékeket alkosson, amelyek képesek lefedni a piac valamennyi szegmensét (lakossági, professzionális, ipari). Ennek érdekében folyamatosak a technológiai újítások a gyártás és termékfejlesztés területén egyaránt. A cég üzletpolitikája garanciát jelent partnerei számára bárhol a világon a hosszú távú, megbízható együttműködésre, a kölcsönös munkára a szolgáltatás minőségének folyamatos javítása érdekében.

 • Termal
 • Xtra

  Xtra

  Az Aspen vállalat a kondenzvíz szivattyúkon kívül a klímaszerelés és csőszereléshez fejlesztett segédanyagai Aspen Xtra márkanév alatt kerülnek forgalomba. Az Aspen Xtra egyszerű és innovatív termékei nagyban megkönnyítik a szerelők munkáját, lerövidítik a szerelési folyamatot. Kiváló minőségű termékei közkedvelek a kivitelezők között. Többféle anyagból és kivitelből minden feladatra megtalálható az optimális választás. Klímatartó konzoljaik rendkívül könnyen szerelhetők, minden készülékhez felhasználhatók. Big Foot rendszerük egyedülálló a piacon, stabil tartást biztosít a nagyobb egységek számára is. PVC termékei rendkívül jó minőségűek, és esztétikus gyártmányok. ​Antivibrációs termékeik nélkülözhetetlenek egyes kivitelezések során kiemelkedő rezgéselnyelő hatásuk miatt. Moduláris rendszerű járdáik, lépcsőik könnyű mozgathatóságot telepíthetőséget tesznek lehetővé.