Rólunk

KLÍMA-EXPRESS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1997-ben kezdte meg tevékenységét. A cég fő profilja hűtő - és klímatechnikai berendezések értékesítése, telepítése, üzembe helyezése, karbantartása és javítása, az ehhez kapcsolódó egyéb szerelési munkák elkészítése, légtechnikai rendszerek kiépítése, valamint a hűtő - és klímatechnikához kapcsolódó szerelési anyagok és egységek értékesítése.

KLÍMA-EXPRESS Kft. széles választékot kínál partnereinek különböző kategóriákban és különböző műszaki paraméterekkel:

Komfort, inverteres, multi és VRV klímaberendezéseket

Komfort, technológiai folyadékhűtőket, klímaszekrényeket, fan coil berendezéseket 5-1500 kW teljesítménnyel

Cseppvízszivattyúkat, telepítési, szerelési segédanyagokat

Az általunk forgalmazott termékek szerelésén és üzembe-helyezésén túl, magasan kvalifikált munkatársaink színvonalas szerviz-szolgáltatással, karbantartói és javítói tevékenységgel állnak partnereink rendelkezésére.

Társaságunk legfontosabb feladatának tartja, hogy meglévő és leendő ügyfeleinek szakmailag a legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ennek érdekében biztosítjuk, hogy munkatársaink a legújabb technológiák, szakmai ismeretanyagok birtokában legyenek, és a legmagasabb vevői elvárásoknak is maximálisan megfeleljenek. Szerelőink mindegyike érvényes szakmai vizsgával, nagy gyakorlattal és a környezetvédelmi előírások miatt szükséges fényképes „zöldkártyával” rendelkezik.
Az elmúlt évek alatt nyújtott minőségi szolgáltatásainkkal elértük, hogy mára már a hűtő- és klímatechnikai piac elismert szereplőjévé váltunk.

Tevékenységünk jelentős hányada nagy cégekhez, megrendelőkhöz kapcsolódik, de a lakosság és gazdasági társaságok megbízásait is szívesen fogadjuk, így lakások, családi házak, irodák klímatizálását is szívesen vállaljuk.

A fő tevékenységünk mellett, 2001-től kizárólagos magyarországi forgalmazóként megkezdtük a svéd SNICKERS munkaruházati cég és a finn Sievi munkavédelmi cipőgyár kiváló termékeinek értékesítését is. A közel 27.000 féle termék-variációnk közül minden kedves vevőnk választhat saját ízlése és igénye szerinti öltözéket, mind szín, mind pedig anyag és funkció tekintetében.
Ne felejtse, hogy a munkaruha fontos kép rólunk a versenykörnyezetben!

Cégünk 2004 októberében sikeresen bevezette és azóta is sikeresen működteti az EN ISO 9001:2000-es minőségirányítási rendszert.KLÍMA-EXPRESS KFT - Csak a minőségnek van jövője!